Rekrytointiasiantuntija

Arjessa Oy on marraskuussa 2010 perustettu Arjessa Yhtiöiden emoyhtiö. Konsernin palveluliiketoiminnan johto- ja tukipalvelut toimii Etelä-Pohjanmaalla Seinäjoella. Olemme osa pohjoismaista Humana-konsernia. 

Vahvistamme hr-tiimiämme ja haemme arjessan tukipalvelutoimintoihin seinäjoelle rekrytointiasiantuntijaa.

Tehtävässäsi vastaat rekrytointiprosessista ja sen kehittämisestä kokonaisuudessaan sekä tuotat laadukasta ja asiantuntevaa rekrytointipalvelua ja -tukea esimiehillemme. Teet myös soveltuvuusarviointeja osana esimies- ja asiantuntijarekrytointien valintaprosesseja. Olet osa HR-tiimiämme ja rekrytointien lisäksi tulet osallistumaan myös muihin HR:n tehtäviin (esim. työnantajaviestintä, raportointi, jne.).

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa kaupallisen alan korkeakoulututkintoa (esim. KTM, KM, tradenomi), sekä vahvaa aikaisempaa kokemusta rekrytoinnin tehtävistä, mielellään palveluliiketoimialalta. Sinulta löytyy ymmärrystä nykyaikaisista rekrytoinnin työkaluista ja menetelmistä, sekä näkemystä ja halua kehittää rekrytointiprosessia. Arvostamme kokemusta muista HR:n tehtävistä.

Olet luontaisesti kiinnostunut ihmisistä, ymmärrät palveluliiketoimintaa kokonaisuutena ja näet henkilöstöhallinnon merkityksen osana liiketoiminnan tukea. Nautit työskentelystä dynaamisessa ympäristössä ja langat pysyvät käsissäsi nopeammassakin temmossa. Sinulla on monipuolista ongelmanratkaisu- ja organisointikykyä sekä joustavuutta. Työskentelyotteesi on analyyttinen, työsi jäljessä näkyy vastuullisuus ja tarkkuus. Jatkuva kehittymishalukkuus kuvaa tavoitteitasi.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan mielenkiintoiselle ja kehittyvälle toimialalle kasvavassa ja dynaamisessa organisaatiossa, innostavan työympäristön, sekä työhönsä intohimolla suhtautuvien kollegoiden tuen.

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöjohtaja Elina Harju, puh. 040-724 9985 ti 21.8 klo: 15-16, to 23.8 klo: 15-16.30 ja ma 27.8 klo: 15-16.

Hakuohjeet: Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 2.9.2018 mennessä.

Lue lisää ja hae paikkaa

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.