Palkanlaskija (kesätyö)

Arjessa Oy on marraskuussa 2010 perustettu Arjessa Yhtiöiden emoyhtiö. Konsernin palveluliiketoiminnan johto- ja tukipalvelut toimii Etelä-Pohjanmaalla Seinäjoella. Olemme osa pohjoismaista Humana-konsernia.

Haemme kesätyöhön tukipalvelutiimiin Seinäjoelle

PALKANLASKIJAA

Lähtökohta työhömme on asenne tehdä kaikkemme haasteellisimpienkin tilanteiden ratkaisemiseksi. Mikäli jaat saman asenteen, ja haluat kehittyä haastavien tehtävien kautta työyhteisössä, jossa toisista välittäminen on perusarvo, saatat olla yksi meistä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden hyödyntää olemassa olevaa osaamistasi ja kehittyä edelleen. Pääset työskentelemään innostuneessa työyhteisössä, jossa mikään haaste ei ole liian suuri löytääksemme siihen ratkaisun. Esimiehen tuki, hyvä tiimihenki sekä viihtyisä työympäristö tulevat kaupan päälle. Meillä jokainen on merkityksellinen, ja osa yhteistä tarinaamme. Haluamme olla hyvä paikka työskennellä.

Työssäsi osallistut palkanlaskennan päivittäisiin rutiineihin. Tehtäviisi kuuluu muun muassa pakkojen laskenta ja maksatus sekä matkalaskujen tarkistus ja maksatus. Toimit tiiviissä yhteistyössä palkanlaskijoiden, HR:n ja talouden sekä mahdollisten muiden sidosryhmien kanssa.

Rakennamme kehittyvän toimialan tulevaisuutta yhdessä osaavien ja työhönsä intohimolla suhtautuvien kollegoiden kanssa. Työskentelymme perustana tukipalvelutiimeissä on palvella, auttaa ja tukea äärimmäisen arvokasta asiakastyötä tekeviä työkavereitamme ja mahdollistaa näin osaltamme laadukkaat ja vaikuttavat palvelut asiakkaillemme.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa kaupallisen alan korkeakoulututkintoa sekä aikaisempaa kokemusta palkkahallinnon tehtävistä. Toivomme sinulta löytyvän työlainsäädännön osaamista (mm. työaikalaki, vuosilomalaki) sekä työehtosopimusten omaksumisvalmiutta. Työsi jäljessä tulee näkyä vastuullisuus ja tarkkuus. Eduksi katsomme Mepco ja Basware TEM ohjelmien käyttöosaamisen.

Arvostamme kehittymishalukkuutta, joustavuutta ja kykyä sopeutua nopeasti muuttuviin tilanteisiin.

Lisätietoja tehtävästä antaa ti 26.3. klo 14-16 ja to 29.3. klo 9-11 palkkahallinnon päällikkö Jaana Löytynoja, p. 040 653 8385.

Hakuohjeet: Haluatko olla mukanamme arjen askelissa? Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 7.4.2019 sähköisen lomakkeen kautta. Työsuhde voi alkaa toukokuussa, sovittuna ajankohtana.

Arjessa on kasvava sosiaali- ja hoiva-alan toimija, joka tarjoaa perheiden ja yksilöiden lastensuojelu-, hyvinvointi- ja asumispalveluita ympäri Suomen. Arjessa muodostuu tiiviissä yhteistyössä toimivista palveluyksiköistä, joiden toiminnan perusta on ihmisten erilaisuuden huomioimisessa ja kunnioittamisessa. Elämme lähellä ihmistä ja perheen arkea. Haluamme auttaa aidosti, ratkaisemme vaikeat asiat yhdessä ja rakennamme kehittyvän alan tulevaisuutta. Siksi olemme Arjessa. Arjessa on osa Humana-konsernia, joka on johtava pohjoismainen sosiaali- ja hoiva-alan yhtiö.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.