Järjestelmäasiantuntija

Arjessa Oy on marraskuussa 2010 perustettu Arjessa Yhtiöiden emoyhtiö. Konsernin palveluliiketoiminnan johto- ja tukipalvelut toimii Etelä-Pohjanmaalla Seinäjoella. Olemme osa pohjoismaista Humana-konsernia. 

Vahvistamme ICT-tiimiämme ja haemme Arjessan tukipalvelutoimintoihin Seinäjoelle JÄRJESTELMÄASIANTUNTIJAA

Tarjoamme sinulle näköalapaikan mielenkiintoiselle ja kehittyvälle toimialalle kasvavassa ja dynaamisessa organisaatiossa, innostavan työympäristön sekä työhönsä intohimolla suhtautuvien kollegoiden tuen.

Tehtävässäsi toteutat ja kehität raportointia sekä datan monipuolista hyödyntämistä konsernin liiketoimintojen käyttöön. Työskentelet ICT-tiimissä ja toimit tiiviissä yhteistyössä liike- ja tukipalvelutoimintojen kanssa.

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja kokemusta vastaavista tehtävistä. Edellytämme kokemusta ja osaamista tietovaraston suunnittelusta ja toteuttamisesta (SQL Server) sekä kokemusta .NET -ohjelmoinnista. Myös BI-työkalujen tuntemus on edellytys tehtävässä menestymiseen. Olet alan vahva osaaja ja sinulta löytyy dokumentointikykyä sekä menestyksekästä kokemusta projektien läpiviennistä. Otat luontevasti ihmiset ja heidän näkemyksensä huomioon sekä viestit sujuvasti myös englannin kielellä.

Uskomme, että menestyt tehtävässä, jos työskentelyotteesi on tavoitteellinen ja sinulla on luontainen pyrkimys asioiden kehittämiseen. Sinulla on hyvä hahmotuskyky ja ymmärrät palveluliiketoimintaa kokonaisuutena. Taitosi hallita suurempia kokonaisuuksia mahdollistaa myös ajattelun laatikon ulkopuolelta. Ongelmanratkaisu- sekä kuuntelu- ja keskustelutaitosi avulla tuotat ratkaisun ongelmaan kuin ongelmaan. Työskentelet analyyttisesti ja työsi jäljessä näkyy vastuullisuus ja huolellisuus.

Lisätietoja tehtävästä antaa tietohallintojohtaja Jussi Känsälä, puh. 050 595 4450

Hakuohjeet: Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 18.11.2018 mennessä.

Hae paikkaa! 

Arjessa on kasvava valtakunnallinen toimija, joka tarjoaa perheiden ja yksilöiden lastensuojelu-, hyvinvointi- ja asumispalveluja lähellä asiakasta. Palveluja tuotetaan yli 1300 sosiaali-, terveys-, opetus- ja kasvatusalan ammattilaisen voimin. Me uskomme, että yhden ihmisen auttaminen tänään vie meidät kaikki parempaan tulevaisuuteen huomenna. Olemme osa pohjoismaista Humana-konsernia. www.arjessa.fi

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.