Hallintoassistentti

Arjessa Oy on marraskuussa 2010 perustettu Arjessa Yhtiöiden emoyhtiö. Konsernin palveluliiketoiminnan johto- ja tukipalvelut toimii Etelä-Pohjanmaalla Seinäjoella. Olemme osa pohjoismaista Humana-konsernia.

Haemme  tukipalvelutiimiin Seinäjoelle

HALLINTOASSISTENTTIA

Lähtökohta työhömme on asenne tehdä kaikkemme haasteellisimpienkin tilanteiden ratkaisemiseksi. Mikäli jaat saman asenteen, ja haluat kehittyä haastavien tehtävien kautta työyhteisössä, jossa toisista välittäminen on perusarvo, saatat olla yksi meistä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden hyödyntää olemassa olevaa osaamistasi ja kehittyä edelleen. Pääset työskentelemään innostuneessa työyhteisössä, jossa mikään haaste ei ole liian suuri löytääksemme siihen ratkaisun. Esimiehen tuki, hyvä tiimihenki sekä viihtyisä työympäristö tulevat kaupan päälle. Meillä jokainen on merkityksellinen, ja osa yhteistä tarinaamme. Haluamme olla hyvä paikka työskennellä.

Työssäsi vastaat dokumenttien hallinnasta ja sopimusten ylläpidosta. Osallistut lastensuojelupalveluiden alueellisiin hallinnollisiin tukitoimiin sekä prosessien hallintaan ja kehittämiseen. Myös asiakastietojärjestelmään ja laskutukseen liittyvät rutiinit kuuluvat tehtäviisi.

Rakennamme kehittyvän toimialan tulevaisuutta yhdessä osaavien ja työhönsä intohimolla suhtautuvien kollegoiden kanssa. Työskentelymme perustana lastensuojelupalveluissa on palvella, auttaa ja tukea äärimmäisen arvokasta asiakastyötä tekeviä työkavereitamme ja mahdollistaa näin osaltamme laadukkaat ja vaikuttavat palvelut asiakkaillemme.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa, erittäin vahvaa luontaista palveluasennetta, itsenäistä työskentelyotetta sekä joustavuutta. Nautit työskentelystä dynaamisessa ympäristössä.

Arvostamme monipuolista ongelmanratkaisu- ja organisointikykyä, sekä kykyä pitää monia lankoja käsissäsi nopeatempoisessa ympäristössä. Olet ulospäin suuntautunut ja asiakaslähtöinen. Arvostamme sosiaali-/lastensuojelualan tuntemusta, mutta se ei ole välttämätöntä nopealle oppijalle.

Lisätietoja tehtävästä antaa 4.4. klo 14 – 16.30 ja 5.4. klo 9 -11 hallintojohtaja Teemu Luoma, p. 050 4012627.

Hakuohjeet: Haluatko olla mukanamme arjen askelissa? Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 7.4.2019 sähköisen lomakkeen kautta. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan.

Arjessa on kasvava sosiaali- ja hoiva-alan toimija, joka tarjoaa perheiden ja yksilöiden lastensuojelu-, hyvinvointi- ja asumispalveluita ympäri Suomen. Arjessa muodostuu tiiviissä yhteistyössä toimivista palveluyksiköistä, joiden toiminnan perusta on ihmisten erilaisuuden huomioimisessa ja kunnioittamisessa. Elämme lähellä ihmistä ja perheen arkea. Haluamme auttaa aidosti, ratkaisemme vaikeat asiat yhdessä ja rakennamme kehittyvän alan tulevaisuutta. Siksi olemme Arjessa. Arjessa on osa Humana-konsernia, joka on johtava pohjoismainen sosiaali- ja hoiva-alan yhtiö.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.