Tekninen kiinteistönhoitaja

Haemme nyt

Teknistä kiinteistönhoitajaa Seinäjoelle (useita tehtäviä)

Onko talotekniikka taitolajisi? Kiinnostaisiko olla mukana rakentamassa kestävää ja vastuullista yhteiskuntaa Suomen isoimmassa talotekniikkayrityksessä? Jos kolahti, niin voisit sopia meidän joukkoomme. Haemme nyt ylläpito- ja huoltopalveluihimme kolmea teknistä kiinteistönhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Teknisenä kiinteistönhoitajana työskentelet asiakasrajapinnassa LVIASK kunnossapito-, ylläpito-, korjaus- ja huoltotehtävissä kauppakeskus-, liike- ja toimistokiinteistöissä. Työhösi kuuluu päivittäisten ylläpitohuoltoon liittyvän työn lisäksi palvelupyyntöihin reagoiminen, teknisten järjestelmien kuukausikokeet, muut asiakaspalvelutehtävät sekä asiakashuoltopalavereihin osallistuminen. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä ma-pe ja työt sijoittuvat klo 7–16 välille, mutta työhön kuuluu myös päivystysvuoro noin joka viides viikko. Työ on monipuolista ja vastuullista osana leppoisaa työyhteisöämme.

Ylläpito- ja huoltopalvelumme hoitavat mm. kaupan kylmän, kauppakeskuksien, hotellien, toimisto- ja teollisuuskiinteistöjen taloteknisiä huolto- ja kunnossapitotehtäviä. Meidän ja sinun vastuullasi on varmistaa asiakaskiinteistöjemme teknisen toimivuuden ja energiatehokkuuden. Yhdessä varmistamme, että asiakkaamme kiinteistöt ja käyttäjät voivat hyvin!

Mitä tarjoamme sinulle?

Perheomisteisena yrityksenä teemme töitä yhdessä ja hyvällä tekemisen meiningillä. Sinulla on osaavan tiimin ja oman esihenkilösi tuki ja mutkaton yhdessä tekeminen takaa parhaan lopputuloksen. Pääset tekemään hommia mielenkiintoisten kohteiden parissa, työpäiväsi on sopivan vaihteleva ja pystyt itse vaikuttamaan päivän kulkuun.

Kannustamme henkilöstöämme kehittämään omaa ammattitaitoaan monipuolisesti (verkkokurssit, oppisopimukset, urakehitys jne.). Tämän lisäksi tarjoamme sinulle hyvät henkilöstöedut, joihin kuuluvat muun muassa laaja työterveyshuolto, Edenred virike- ja hierontaetu, lounasetu, henkilöstöetuohjelma sekä kattava vapaa-ajan tapaturmavakuutus.

Mitä toivomme sinulta?

Sinulla on kiinteistöhuollon ammattitutkinto tai vastaavaa osaamista sekä muutaman vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä. Olet oma-aloitteinen ja omaat hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja. Sinulla on itsenäinen tapa tehdä töitä ja asiakaspalveluhenkisyys on sinulle itsestään selvä asia. Voimassa olevat työturvallisuus- ja tulityökortti sekä B-ajokortti on hyvä olla taskussa ja nuhteeton tausta on edellytys asiakaskohteiden luonteen vuoksi.

Kiinnostuitko?

Jätä hakemus sivuillamme. Odotamme hakemustasi viimeistään 4.12.2022.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimipistepäällikkö Jouko Korpi puh. 040 300 5813, tai sähköpostilla jouko.korpi@are.fi. Ollaan yhteydessä!

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.