Sähköasentajia

Haemme nyt

Sähköasentajaa Seinäjoelle (useita tehtäviä)

Onko sähkötekniikka taitolajisi? Kiinnostaisiko olla mukana rakentamassa kestävää ja vastuullista yhteiskuntaa Suomen isoimmassa talotekniikkayrityksessä? Jos kolahti, niin voisit sopia meidän joukkoomme. Haemme nyt ylläpito- ja huoltoyksikköömme kolme sähköasentajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Sähköasentajana vastaat asiakkaamme kiinteistöjen asennus-, kunnossapito-, muutos- ja korjaustöistä. Työtehtäviin sisältyy muun muassa pienkorjauksia, vuosihuoltoja ja vikakorjauksia ja työaikasi sijoittuu arkipäiviin kello 7–16 välille. Työ on monipuolista ja vastuullista osana leppoisaa työyhteisöämme.

Ylläpito- ja huoltopalvelumme hoitavat mm. kauppakeskuksien, hotellien, toimisto- ja teollisuuskiinteistöjen taloteknisiä huolto- ja kunnossapitotehtäviä. Meidän ja sinun tehtäväsi on varmistaa asiakaskiinteistöjemme teknisen toimivuuden ja energiatehokkuuden. Yhdessä varmistamme, että asiakkaamme kiinteistöt ja käyttäjät voivat hyvin!

Mitä tarjoamme sinulle?

Perheomisteisena yrityksenä teemme töitä hyvällä tekemisen meiningillä. Sinulla on osaavan tiimin ja oman esihenkilösi tuki ja mutkaton yhdessä tekeminen takaavat parhaan lopputuloksen. Pääset tekemään hommia mielenkiintoisten kohteiden parissa, työpäiväsi on sopivan vaihteleva ja pystyt itse vaikuttamaan päivän kulkuun.

Kannustamme henkilöstöämme kehittämään omaa ammattitaitoaan monipuolisesti (verkkokurssit, oppisopimukset, urakehitys jne.). Tämän lisäksi tarjoamme sinulle hyvät henkilöstöedut, joihin kuuluvat muun muassa laaja työterveyshuolto, Edenred virike- ja hierontaetu, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä henkilöstöetuohjelman.

Mitä toivomme sinulta?

Sinulla on sähköasentajan perustutkinto sekä vähintään viiden vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä. Asiakaspalveluhenkisyys, hyvät tiimityötaidot sekä oma-aloitteinen ja joustava työote ovat sinulle itsestäänselvyyksiä. Lisäksi edellytämme sujuvaa suomen kielen osaamista, B-ajokorttia sekä voimassa olevia tulityö, sähköturvallisuus- ja työturvallisuuskortteja. Nuhteeton tausta on edellytys asiakaskohteiden luonteen takia.

Kiinnostuitko?

Odotamme hakemustasi viimeistään 18.12.2022. Voit täyttää hakemuksen täällä. Lisätietoja tehtävästä antaa toimipistepäällikkö Jouko Korpi puh. 040 300 5813 tai sähköpostilla jouko.korpi@are.fi. Ollaan yhteydessä!

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.