Sähkö-/automaatioasentaja

Haemme nyt

Sähkö-/sähköautomaatioasentajaa Seinäjoelle

Onko sähkötekniikka taitolajisi? Kiinnostaisiko olla mukana rakentamassa kestävää ja vastuullista yhteiskuntaa Suomen isoimmassa talotekniikkayrityksessä? Jos kolahti, niin voisit sopia meidän joukkoomme. Haemme nyt enimmillään kuutta sähkö-/sähköautomaatioasentajaa Seinäjoelle vakituisiin työsuhteisiin.

Sähköasentajana työtehtäviisi kuuluvat erilaiset huolto- ja ylläpitotehtävät asiakaskohteissamme kuten esimerkiksi vikaselvitykset ja korjaukset sekä tilamuutoksiin liittyvät sähkötyöt. Työsi on monipuolista ja vastuullista osana leppoisaa työyhteisöä. Töitä tehdään tosissaan, mutta ei vakavasti.

Ylläpito- ja huoltopalvelumme hoitavat mm. kauppakeskuksien, hotellien, toimisto- ja teollisuuskiinteistöjen taloteknisiä huolto- ja kunnossapitotehtäviä. Meidän tehtävämme on varmistaa asiakaskiinteistöjemme teknisen toimivuuden ja energiatehokkuuden lisäksi loppukäyttäjille miellyttävät olosuhteet. Yhdessä varmistamme, että asiakkaamme kiinteistöt ja käyttäjät voivat hyvin!

Mitä tarjoamme sinulle?

Perheomisteisena yrityksenä meillä tehdään töitä yhdessä ja hyvällä tekemisen meiningillä. Sinulla on osaavan tiimin ja oman esihenkilösi tuki ja mutkaton yhdessä tekemisen meininki takaavat parhaan lopputuloksen. Suomen isoimmassa talotekniikkayrityksessä pääset tekemään hommia vetovoimaisten ja mielenkiintoisten kohteiden parissa. Työpäiväsi on sopivan vaihteleva ja monipuolinen ja pystyt itse vaikuttamaan päivän kulkuun.

Kannustamme henkilöstöämme kehittämään omaa ammattitaitoaan monipuolisesti (verkkokurssit, oppisopimukset, urakehitys jne.). Tämän lisäksi tarjoamme sinulle hyvät henkilöstöedut, joihin kuuluvat muun muassa laaja työterveyshuolto, Edenred virike- ja hierontaetu, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä henkilöstöetuohjelman.

Mitä toivomme sinulta?

Sinulla on sähköasentajan perustutkinto tai vastaavaa osaamista sekä vähintään 2 vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä. Olet oma-aloitteinen, sinulla on itsenäinen tapa tehdä töitä ja aktiivinen asiakaspalveluhenkisyys on sinulle itsestään selvä asia. Voimassa olevat työturvallisuus- ja sähkötyökortit on hyvä olla takataskussa sekä myös B-ajokortti. Nuhteeton tausta on edellytys asiakaskohteiden luonteen vuoksi.

Kiinnostuitko?

Jätä hakemus sivuillamme. Odotamme hakemustasi viimeistään 30.6.2022.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Marko Riskula puh. 050 414 1244 tai sähköpostilla marko.riskula@are.fi. Ollaan yhteydessä!

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.