Palvelupäällikkö (LVI)

Haemme nyt

Palvelupäällikköä (LVI) Seinäjoelle

Oletko talotekniikan ja ylläpidon osaaja? Haluatko olla suunnannäyttäjänä kestävän yhteiskunnan rakentamisessa oman työn kautta? Jos kolahti, niin voisit sopia meidän joukkoomme! Haemme nyt palvelupäällikköä Seinäjoelle.

Palvelupäällikkönä vastaat itsenäisesti LVI-töiden, huoltojen ja korjausten johtamisesta sekä organisoinnista, nimettyjen asiakkuuksien hoitamisesta sekä toimit LVI- ja kiinteistöhuollon asentajiemme innostavana esimiehenä. Yksin ei tarvitse onnistua, sillä esimiehesi tuki ja mutkaton yhdessä tekemisen meininki takaavat parhaan lopputuloksen. Yhdessä varmistamme, että asiakkaidemme kiinteistöt voivat hyvin!

Ylläpito- ja huoltopalvelumme hoitavat mm. kauppakeskuksien, hotellien ja toimistokiinteistöjen taloteknisiä huolto- ja kunnossapitotehtäviä. Vastuullamme on varmistaa asiakaskiinteistöjemme teknisen toimivuuden ja energiatehokkuuden lisäksi loppukäyttäjille miellyttävät olosuhteet.

Toivomme sinulta:

– tehtävään soveltuvaa koulutusta (LVI-insinööri),
– vähintään 10 vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä,
– hyvää paineensietokykyä,
– asiakaslähtöistä ja tuloshakuista otetta työhön sekä
– hyviä esimies-, vuorovaikutus- ja tiimi-työskentelytaitoja.

Tarjoamme sinulle:

– vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen,
– esihenkilön ja tiimin tuen,
– mahdollisuuden oman ammattitaidon kehittämiseen,
– kilpailukykyisen palkan ja monipuoliset henkilöstöedut, joihin kuuluvat mm. laaja työterveyshuolto, liikunta- ja kulttuurietu sekä henkilöstöetuohjelma sekä
– yksinkertaisesti hyvän meiningin Suomen suurimmassa talotekniikka-alan yrityksessä.

Haluatko mukaan? Lisätietoja tehtävästä antaa aluejohtaja Jani Rintala, puh. 040 300 5712 tai sähköpostilla jani.rintala@are.fi. Hae tehtävää 2.1.2022 mennessä.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa