Palvelupäällikkö (kiinteistöhuolto)

Haemme nyt

Palvelupäällikköä (kiinteistöhuolto) Seinäjoelle

Onko talotekniikka ja kiinteistöhuolto taitolajisi? Kiinnostaisiko olla mukana rakentamassa kestävää ja vastuullista yhteiskuntaa Suomen isoimmassa talotekniikkayrityksessä? Jos kolahti, niin voisit sopia meidän joukkoomme. Haemme nyt ylläpito- ja huoltopalveluihimme kiinteistöhuollon palvelupäällikköä vakituiseen työsuhteeseen.

Palvelupäällikkönä tekemisesi ydin on asiakkaidemme toimisto- ja liikekiinteistöjen ylläpidosta vastaaminen Seinäjoella. Toimit kiinteistönhoitajien kannustavana lähiesihenkilönä, organisoit asiakaskiinteistöjen ylläpitotöitä ja raportoit toimipistepäällikölle. Työ on monipuolista ja vastuullista osana energistä ja leppoisaa työyhteisöämme.

Ylläpito- ja huoltopalvelumme hoitavat mm. kauppakeskuksien, hotellien, toimisto- ja teollisuuskiinteistöjen taloteknisiä huolto- ja kunnossapitotehtäviä. Meidän ja sinun vastuullasi on varmistaa asiakaskiinteistöjemme teknisen toimivuuden ja energiatehokkuuden. Yhdessä varmistamme, että asiakkaamme kiinteistöt ja käyttäjät voivat hyvin!

Mitä tarjoamme sinulle?

Perheomisteisena yrityksenä teemme töitä hyvällä tekemisen meiningillä. Sinulla on ammattitaitoisen tiimin ja oman esihenkilösi tuki ja mutkaton yhdessä tekeminen takaa parhaan lopputuloksen. Pääset tekemään hommia mielenkiintoisten asiakkuuksien parissa, työpäiväsi on sopivan vaihteleva ja pystyt itse vaikuttamaan päivän kulkuun.

Kannustamme henkilöstöämme kehittämään omaa ammattitaitoaan monipuolisesti (verkkokurssit, oppisopimukset, urakehitys jne.). Tämän lisäksi tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan ja palkitsemismallin sekä hyvät henkilöstöedut, joihin kuuluvat muun muassa laaja työterveyshuolto, Edenred virike- ja hierontaetu, lounasetu, henkilöstöetuohjelma ja kattava vapaa-ajan tapaturmavakuutus.

Mitä toivomme sinulta?

Sinulla on soveltuvaa teknistä koulutusta tai riittävä työkokemus alalta ja aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä palveluliiketoiminnassa. Arvostamme tuloshakuisuutta sekä hyviä yhteistyö- ja esihenkilötaitoja. Olet tottunut itsenäiseen työskentelyyn sekä oman toiminnan suunnitteluun, organisointiin ja hallintaan. Pystyt vastaamaan tiimisi toiminnasta ja tavoitteiden saavuttamisesta. Asiakaspalveluhenkisyys on sinulle itsestään selvä asia.

Kiinnostuitko?

Jätä hakemus sivuillamme. Odotamme hakemustasi viimeistään 4.12.2022.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimipistepäällikkö Jouko Korpi puh. 040 300 5813 tai sähköpostilla jouko.korpi@are.fi. Ollaan yhteydessä!

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.