Asentajia ja palvelupäällikkö (useita paikkoja)

Haemme nyt

Asentajia ja palvelupäällikköä (LVISK) kiinteistöhuoltoon Seinäjoelle!

Onko sähkö-, LVI-, kylmä-, rakennus- tai talotekniikka taitolajisi? Kiinnostaisiko olla mukana rakentamassa kestävää ja vastuullista yhteiskuntaa Suomen isoimmassa talotekniikkayrityksessä? Jos kolahti, niin voisit sopia meidän joukkoomme. Haemme nyt ylläpito- ja huoltopalveluihimme Pohjanmaalle LVISK-asentajia ja -palvelupäälliköitä vakituiseen työsuhteeseen.

Ylläpito- ja huoltopalvelumme hoitavat alueella laajasti mm. kaupan kylmän, kauppakeskuksien, hotellien, toimisto- ja teollisuuskiinteistöjen taloteknisiä huolto- ja kunnossapitotehtäviä. Me varmistamme asiakaskiinteistöjemme teknisen toimivuuden ja energiatehokkuuden lisäksi loppukäyttäjille miellyttävät olosuhteet. Katso esimerkkejä kohteistamme

Mitä olemme hakemassa?

Toimintamme kasvaessa vauhdilla tarvitsemme lisää hyviä tekijöitä tiimiin. Seinäjoella haettavana on nyt runsaasti eri alan asentajatehtäviä sekä palvelupäällikön tehtävä.

– Palvelupäällikkö, sähkö
– Kylmäasentaja
– Kiinteistönhoitajia, useita tehtäviä
– Sähköasentajia, useita tehtäviä

Palvelupäällikkönä tekemisesi ydin on asiakaskiinteistöjemme ylläpidosta vastaaminen oman tekniikkalajisi osalta. Toimit asentajien kannustavana lähiesihenkilönä ja mahdollistat heidän onnistumisensa työssään. Organisoit asiakaskiinteistöjen ylläpitotöitä, raportoit tehtävässäsi toimipistepäällikölle ja olet osa vahvaa ja energistä huolto- ja ylläpitotiimiä. Työ on monipuolista ja vastuullista.

Asentajana tai rakennusammattilaisena vastaat asiakaskiinteistöjemme oman tekniikkalajisi asennus-, kunnossapito-, muutos- ja korjaustöistä. Työpäiväsi sijoittuvat arkipäiville kello 7–16 välille. Työ on liikkuvaa, monipuolista ja vastuullista osana rentoa työyhteisöämme.

Mitä toivomme sinulta?

Palvelupäällikkö: Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus esim. teknikko/-insinöörikoulutus sekä muutaman vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä, mutta huomioimme myös vähäisemmän kokemuksen omaavat hakijat. Oppimis- ja kehityshalu on tärkeintä tässä tehtävässä.

Arvostamme tuloshakuisuutta sekä hyviä yhteistyö-, tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja. Olet tottunut itsenäiseen työskentelyyn sekä oman toiminnan suunnitteluun, organisointiin ja hallintaan. Pystyt vastaamaan tiimisi toiminnasta ja tavoitteiden saavuttamisesta. Asiakaspalveluhenkisyys on sinulle itsestään selvä asia koska meillä asiakas on aina keskiössä.

Asentaja: Sinulla on tehtävään soveltuva tutkinto tai vastaavaa osaamista, ja eduksi katsomme muutaman vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä. Työkokemus ei kuitenkaan ole meille tärkeintä vaan halusi oppia ja kehittyä. Olet oma-aloitteinen, sinulla on itsenäinen tapa tehdä töitä ja asiakaspalveluhenkisyys on sinulle itsestään selvä asia. Työturvallisuuskortti ja sähkötyökortti sekä B-ajokortti on hyvä olla takataskussa.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän sekä kilpailukykyisen ansiotason. Perheomisteisena yrityksenä teemme töitä hyvällä tekemisen meiningillä. Sinulla on osaavan tiimin ja oman esihenkilösi tuki, jossa mutkaton yhdessä tekeminen takaa parhaan lopputuloksen. Pääset tekemään hommia mielenkiintoisten kohteiden parissa, työpäiväsi on sopivan vaihteleva ja pystyt itse vaikuttamaan päivän kulkuun.

Kannustamme henkilöstöämme kehittämään omaa ammattitaitoaan monipuolisesti (verkkokurssit, oppisopimukset, urakehitys jne.). Tämän lisäksi tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan ja palkitsemismallin sekä hyvät henkilöstöedut, joihin kuuluvat muun muassa laaja työterveyshuolto, Edenred virike- ja hierontaetu, lounasetu (palvelupäälliköt), henkilöstöetuohjelma ja kattava vapaa-ajan tapaturmavakuutus.

Kiinnostuitko?

Odotamme hakemustasi viimeistään 12.2.2023. Toimi nopeasti, sillä haastattelemme ja palkkaamme hakijoita jo hakuajan aikana. Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönjohtaja Markus Hämäläinen puh. 050 461 1848 tai sähköpostilla markus.hamalainen@are.fi. Ollaan yhteydessä!

Lue lisää!

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.