Business Area Manager

Alucrom on Pohjoismaissa ja Puolassa toimiva korroosionestoon erikoistunut alan edelläkävijäyritys. Tunnemme syvällisesti teräsrakenteiden pintakäsittelyn. Tarjoamme suihkupuhdistusta, kehittyneitä pintakäsittelypalveluja ja korroosionestomaalauksia projektikohteissa sekä pintakäsittelylaitoksissa. Takana on yli 60 vuoden alan kokemus eli tiedämme, mistä puhumme. Tarjoamme kustannustehokkaita pintakäsittelyratkaisuja pitkän kokemuksen, osaamisen, projektinjohtokyvyn ja monipuolisten tuotantomenetelmien myötä. Olemme osa Granitoria, ja edustamme kestävää yrityskulttuuria ja vastuullista liiketoimintaa. alucrom.fi

Etsimme arvostetulle Alucromille BUSINESS AREA MANAGERIA Suomeen, nykyisen jäädessä eläkkeelle kesän 2023 aikana.

Tehtävässäsi tulet jatkamaan Alucromin Suomen liiketoiminnan johtamista ja kehittämistä asiakaslähtöisesti. Vastuullasi on operatiivisen toiminnan ja henkilöstön johtaminen sekä työskentelet tiiviissä yhteistyössä asiakaskuntamme kanssa.

Johdat yritystä kehittämismyönteisesti uuteen aikaan, pitkää historiaa kunnioittaen. Tunnet työhistoriasi kautta hyvin teräsrakenteiden pintakäsittelyä ja korroosionestoa, sekä ymmärrät asiakkaiden tarpeita. Olet avainroolissa nykyisen markkina-aseman vahvistamisessa sekä uusien markkinoiden valtaamisessa. Asiakastyytyväisyyden lisäksi henkilöstön osaamisen ja työtyytyväisyyden varmistaminen on tärkeä osa työtehtävääsi. Pääset osaksi erittäin ammattitaitoista ja osaavaa henkilöstöä.

Tehtävässä menestyäksesi toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta (kaupallinen tai tekninen) sekä vahvaa alan tuntemusta. Olet organisointikykyinen johtaja, jolla on johtamiskokemusta työn puolesta useilta vuosilta. Vahvuutenasi on kyky tehdä yhteistyötä ihmisläheisesti ja omaat hyvät henkilöstöjohtamisen taidot. Herätät luottamusta ja osaat kuunnella henkilöstön ehdotuksia parhaan tuloksen saavuttamiseksi. Jaat organisaatiossa vastuuta ja myös tunnustusta henkilöstön onnistumisista.

Etsimällämme Business Area Managerilla on kykyä ymmärtää talouslukuja: tarkastella budjetin toteutumista ja liikevaihdon kehittymistä. Tietotekniset taitosi ovat ajantasaiset ja osaat hyödyntää niiden tarjoamat mahdollisuudet päivittäisessä työssäsi. Kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielellä. Ruotsin kielen taidosta on sinulle etua.

Tarjoamme uudelle Business Area Managerille ainutlaatuisen tilaisuuden kehittää hyvämaineista ja vakavaraista yhtiötä yhdessä yrityksen Ruotsissa toimivan toimitusjohtajan ja kollegoiden kanssa. Olemme toimineet menestyksekkäästi kasvaen jatkuvasti ja tehtävässä pääset viemään eteenpäin yhteistä kehityskulkuamme arvoihimme pohjaten.

Haluamme toimia vahvana toimijana, laadukasta palvelua tuottavana yrityksenä ja laajentaa toimintaamme monipuolisesti. Arvostamme henkilöstöämme ja huolehdimme heidän hyvinvoinnistaan muun muassa tarjoamalla kattavat työsuhde-edut.

Tehtävä on vakituinen ja toimipiste on mahdollista sijoittaa kotikaupunkiisi Suomessa.

Kiinnostuitko? Rekrytointia hoitaa Experis. Hae tehtävää osoitteessa www.experis.fi Liitä mukaan CV:si ja/tai hakemuskirjeesi. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroupin rekrytointikonsultti Niina Kronqvist, puh. 040-5169903, niina.kronqvist@manpowergroup.fi

 

Experis on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.