KOKKI

Alitar Oy etsii kokkia

Etsimme vahvistusta tiimiimme kesän hulinoihin. Oletko koulutukseltasi kokki ja olet työskennellyt kenties aiemminkin catering-alalla ja pystyt itsenäisesti hoitamaan tilaisuuksia? Jos vastasit kyllä, olet etsimämme henkilö. Työpisteesi sijaitsee pääsääntöisesti Seinäjoella Ruusulassa (Ruusukatu 22, Seinäjoki), mutta kesän aikana kohteita on muuallakin.

Odotamme sinulta:
– aiempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä
– rohkeutta tarttua toimeen ja itsenäisyyttä
– tarkkuutta ja asiakaslähtöisyyttä
– B-luokan ajokorttia

Tarjoamme:
– monipuoliset työtehtävät
– rennon työympäristön ja loistavat työkaverit

Työ alkaisi sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja kestäisi elokuun 2019 loppuun. Emme poissulje jatkoa syksyllä. Aloitamme haastattelut ennen hakuajan loppumista, joten toimi heti.

Lisätietoja tehtävästä puhelimitse antaa Tarja Ali-Rantala p. 040 5937180 seuraavina soittoaikoina 8.5. klo 8-10 ja 13.5. klo 14-15.

Pyydämme lähettämään hakemuksen ja CV:n 19.5.2019 mennessä sähköpostiosoitteeseen tarja.ali-rantala@alitar.fi

Alitar Oy on Seinäjoella jo kymmenen vuoden ajan toiminut täyden palvelun juhla- ja pitopalveluyritys, joka on toiminut nykyisissä vuokratiloissaan keväästä 2017 alkaen. Alitar hoitaa niin yksityisiä tilaisuuksia, kuten häät, kastejuhlat ja hautajaiset, mutta myös isojakin yritystilaisuuksia ympäri vuoden. Keväällä 2019 yritys aloitti Seinäjoen Minimanissa palvelutiskin uutena yrittäjänä ja toiminta kehittyy jatkuvasti.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.