Keittiöalan ammattilainen

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen keittiöalan ammattilaista.

Oletko koulutukseltasi kokki tai olet työskennellyt kenties aiemminkin catering-alalla ja pystyt itsenäisesti hoitamaan tilaisuuksia? Jos vastasit kyllä, olet etsimämme henkilö. Meillä on avoimena paikka, jossa saat monipuoliset ja vastuulliset työtehtävät. Tehtäviisi kuuluu tilattujen ruokien valmistus, niiden mahdollinen toimittaminen tilaisuuksiin, esillepano ja tarjoilu. Työpisteesi sijaitsee kuitenkin pääsääntöisesti Seinäjoella Ruusulassa (Ruusukatu 22, Seinäjoki).

Odotamme sinulta:
– aiempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä
– rohkeutta tarttua toimeen ja itsenäisyyttä
– tarkkuutta ja asiakaslähtöisyyttä
– B-luokan ajokorttia

Tarjoamme:
– monipuoliset ja vastuulliset työtehtävät
– rennon työympäristön ja loistavat työkaverit

Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut ennen hakuajan loppumista, joten toimi heti.

Lisätietoja tehtävästä puhelimitse antaa Tarja Ali-Rantala p. 040 5937180 seuraavina soittoaikoina: maanantaina 30.9. klo 16-18 ja keskiviikkona 2.10. klo 18-19.

Pyydämme lähettämään hakemuksen ja CV:n 4.10.2019 mennessä sähköpostiosoitteeseen tarja.ali-rantala@alitar.fi.

Alitar Oy on Seinäjoella jo kymmenen vuoden ajan toiminut täyden palvelun juhla- ja pitopalveluyritys, joka on toiminut nykyisissä vuokratiloissaan keväästä 2017 alkaen. Alitar hoitaa niin yksityisiä tilaisuuksia, kuten häät, kastejuhlat ja hautajaiset, mutta myös isojakin yritystilaisuuksia ympäri vuoden. Keväällä 2019 yritys aloitti Seinäjoen Minimanissa palvelutiskin uutena yrittäjänä ja toiminta kehittyy jatkuvasti.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.