Työnjohtaja

AK Infra Oy On maa- pohja- ja betonirakentamiseen erikoistunut projektirakentaja, jonka vahvuutena on osaava henkilöstö sekä avoimet ja alan vaatimuksia kunnioittavat toimintatavat. Panostamme henkilöstön ja sidosryhmien vuorovaikutukseen sekä tiedostamme vakiintuneen yhteistyökumppaniverkoston muuttuvat haasteet vahvasti kilpaillulla alalla. Olemme toimineet vuodesta 2001. 

TYÖNJOHTAJA

Haemme työnjohtajaa maa- ja vesirakennusprojekteihimme. Tehtäviin kuuluu työmaan yleinen työnjohto sekä laatu-, aikataulu- ja kustannushallinta. Sijoitus on Seinäjoki, mutta työkohteita on myös muualla suomessa ja työ on osaksi matkatyötä. Edellytämme rakennusmestarin tai insinöörin tutkintoa sekä moitivoitunutta ja laatutietoista asennetta. voit olla myös juuri valmistunutkin, jos sopivaa työkokemusta löytyy alalta esimerkiksi harjoittelun muodossa. Tarjoamme mielenkiintoisia projekteja nuorekkaalla ryhmällä.

Kysy lisää! Anssi Kärnä, p. 040 536 4672
Lähetä hakemuksesi osoitteeseen anssi.karna(at)akinfra.fi

 

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.