Myyntineuvottelija

A-LEHDET, isoon mediataloon

MYYNTINEUVOTTELIJAKSI

Tarvitsemme nopeasti hyvän tyypin innostavaan tiimiimme.

Oletko sinä rohkea, tavoitteellinen ja juttelet mielelläsi erilaisten ihmisten kanssa?

Corporate Spirit Oy:n juuri teettämän maanlaajuisen yritysten henkilöstötutkimuksen mukaan A-lehdet kuuluu korkeimpaan AAA – luokkaan. Kysely on tehty koko A-lehtien henkilöstölle.

TULE rentoon porukkaamme TYÖKAVERIKSI.

TOIMISTOMME sijaitsee avaruuden pääkaupungin KESKUSTASSA!

A-lehtien myyntineuvottelijana myyt maan johtaviin kuuluvan mediatalon ja kustantajan omia tunnettuja ja suosittuja lehtiä.

Asuminen ja sisustaminen, matkailu, kokkaus ja leipominen, terveys ja liikunta, ihmissuhteet, kauneus ja muoti, autoiluasiat sekä yleisesti kaikki, mitä meillä ja maailmalla tapahtuu, jos kiinnostuit aiheista tule itse kertomaan niistä myös asiakkaillemme. Hyödynnä kiinnostuksesi myynnin ammattilaisena.

Varmista itsellesi hyvä työpaikka. Koulutamme sinut ja valmennuksesi jatkuu koko työuran. Esimiehet ja työkaverit kannustavat ja opastavat sinua mielellään.

Tavoitamme viikoittain miljoonia suomalaisia, lukijoista yli 80 % haluaa lehtensä edelleen kotiin kannettuna. Tuomme koko ajan markkinoille uusia lehtiä, nyt valikoimassamme on 25 lehteä.

Käytössämme on oma asiakasrekisteri ja meille räätälöity uusi tietokonejärjestelmä.

Takaamme 11,36€ tuntipalkan heti alusta lähtien sekä uuden tulokkaan bonuskisan. Suuren osan palkasta saat provisiona ja erilaisina bonuksina, joihin jokainen tekemäsi tilaus vaikuttaa. Palkkakattoa ei ole. Palkka kokoaikaisena on keskimäärin 2500€ /kk. Mahdollisuus tehdä lisätöitä myös lauantaisin, lisätöillä nostat palkkaasi nopeasti. Työaika on kuusi (6) t /pv, ma-pe, tarkemmat työajat voit sopia koulutuksen jälkeen esimiehesi kanssa.

INNOSTU JA ONNISTU

OTA YHTEYTTÄ:
Soita tai laita hakemuksesi sähköpostitse
Miika Suntinen, p. 050 4144 440, miika.suntinen@a-lehdet.fi
tai ilmoittaudu työnhakijaksi A-lehtien nettisivujen kautta.

TUTUSTU ja TOIMI:
www.a-lehdet.fi/myyntineuvottelija
www.facebook.com/omatmyyntitoimistot
www.instagram.com/a_myyntiagentit/

A-lehdillä Telemarkkinoinnin Reilu Työnantaja – merkki:
http://www.asml.fi/telemarkkinointi-palveluyritys-merkki/