Myyntineuvottelija

Reilulta työnantajalta reilu työpaikka myyntineuvottelijalle

Haluatko tunnetulta ja vakavaraiselta kustantajalta työpaikan, jossa hyvät ansaintamahdollisuudet ja henkilökohtainen koulutus? Mahdollisuus tehdä työtä myös Espanjan aurinkorannikolla tytäryhtiömme palveluksessa, tai kotoa käsin yksityisyrittäjänä.

Katso millaisia tapahtumia ja tarinoita myyntitoimistoissa on.

Et tarvitse puhelinmyynnin kokemusta, vain uskallusta ottaa yhteyttä meihin! Puhelinmyyjän työtä ei arvosteta ihan ykköseksi kun työpaikkoja pistetään rankingjärjestykseen, mutta usko pois, tämä on parhaimmillaan antoisaa ja mielenkiintoista hommaa josta maksetaan kunnon palkka. Meillä myyntineuvottelijan työstä on monia tarinoita, pitkiä työuria ja eri-ikäistä porukkaa.

Tutustu Suomen toimistojemme Facebook-sivuun
Tutustu Espanjan toimistomme Facebook-sivuun

Myyntineuvottelijoiden uratarinoita ja kesätyökokemus

Juhanin uratarina
Sarin uratarina
Janikan kesätyökokemus

A-lehdet on reilu työnantaja. Noudatamme graafisen alan työehtosopimusta. Saat peruspalkan ja provision heti työsuhteen alusta. 4 kuukauden koulutusjakson jälkeen saat palkkatakuun. Koeaika on 6 kuukautta. Saat meiltä alan parhaan koulutuksen ja myyt tunnettuja suomalaisia lehtiä.

Heräsikö mielenkiinto ja janoat lisää tietoa? Katso usein kysytyt kysymykset liittyen myyntineuvottelijan työhön.

Usein kysyttyä myyntineuvottelijan työstä

A-lehtien myyntitoimistot

A-lehdet on Suomen suurimpia media- ja aikakauslehtitaloja. A-lehtien omissa myyntitoimistoissa on tehty myyntityötä jo reilusti yli 20 vuotta. Toimistoja meillä on kymmenellä paikkakunnalla, loistosijainneilla. Katso tarkemmat yhteystiedot ja valitse sinulle sopivin. Voit tehdä työtä Espanjan aurinkorannikolla tytäryhtiömme palveluksessa tai kotoa käsin yksityisyrittäjänä.

Työhön oppiminen onnistuu kyllä kun on iloinen, tavoitteellinen ja rento asenne ja halu keskustella ihmisten kanssa.

Asiakkaamme

Hoidat A-lehtien asiakkuuksia ja soitat tietokoneen välityksellä pääasiassa A-lehtien omille asiakkaille – noin joka viides tilaa jotain tuotevalikoimasta, jota kehitämme jatkuvasti. Meillä on 23 laadukasta lehteä. Kaikki ovat tunnettuja suomalaisia brändejä, mm. lippulaivamme Apu on osa suomalaista historiaa ja vuodesta 1933.

Meillä A-lehdissä myyjän työtä arvostetaan paljon niin työnantajan kuin asiakkaiden puolelta. Kun A-lehtien oma myyntineuvottelija soittaa, asiakas tietää saavansa hyvää, asiantuntevaa ja laadukasta palvelua sekä tuoretta tietoa lehdistä.

Ota yhteyttä

Sinun ei tarvitse olla myyntityön ammattilainen – saat meiltä koulutuksen – ota rohkeasti yhteyttä niin kerromme lisää. Tutustu meidän toimintaamme usein kysyttyä myyntineuvottelijan työstä tai laita heti yhteystietosi meille niin otamme yhteyttä mahdollisimman pian.

Kerromme mielellämme työstä ja siihen liittyvistä asioista puhelimessa ja voit kysyä kaikista sinua askarruttavia asioita. Sovitaan samalla koska tulet haastatteluun ja tarkemmin tutustumaan toimistoomme.

Et sitoudu vielä mitenkään tehtävään, mutta haluamme kertoa sinulle, millaista meidän tekemä puhelinmyynti on ja millaisia ansioita saat. Ota siis yhteyttä heti, kirjoita yhteystiedot yllä olevaan lomakkeeseen, valitse toimisto ja lähetä! Tai soita suoraan toimistoon, joka on sinua lähinnä.

Työedut

Sinulla on peruspalkka ja provisio alusta saakka ja A-lehdet noudattaa graafisen alan työehtosopimusta. Lisäksi päivä- ja kuukausibonuksia myynnin mukaan – jokaisesta kappaleesta jotain lisää – palkkakattoa meillä ei ole. Saa myös kaikki suuren mediatalon edut; viiden viikon kesäloma ja viikon talviloma, kattava työterveyshuolto, työkappaleet kaikista 23 lehdestämme, jatkuvaa koulutusta, kivoja yhteisiä tilaisuuksia, tapahtumia ja matkoja.

Tervetuloa joukkoon!

Parasta meillä on iloinen ja kannustava myyntineuvottelijoiden työporukka. Meille on helppo tulla töihin, jokainen ikään ja kokoon katsomatta toivotetaan aina tervetulleeksi. Saat tukea, ohjausta ja vinkkejä esimiehiltä koko ajan – et ole yksin.

Tällä sivulla kerromme sinulle tiivistetysti myyntineuvottelijan työstä A-lehdissä. Tutustu meidän toimintaamme tarkemmin usein kysyttyä myyntineuvottelijan työstä. Haluamme sinut myyntineuvottelijaksi johonkin kymmenestä eri paikkakunnalla olevasta toimistosta. Löydät tarkat yhteystiedot täältä. Kaikki toimistot sijaitsevat ydinkeskustassa ja niihin on hyvät kulkuyhteydet. Työtä teet nykyaikaisin järjestelmin.

Katso kaikki avoimet työpaikat

Katso kaikki sivuston avoimet työpaikat